29 Studeni – 2 prosinca: Konvencija AssoCamerestero

Jucer se zavrsila Svjetska konvencija Talijanskih gospodarskih komora za inozemstvo, koja je predstavila razlicite mogucnosti za talijanska izvoz. Na dan 29. Studeni, Generalni tajnik, Andrea Perkov, prezentirala je Hrvatsku, mogucnosti za suradnje s talijanskim tvrtkama te glavne sektore na Kojima Hrvatska bazira svoj put oporavka post covid.

Sektor koji je THGK posebno istaknula je, svakako, infrastructure, bilo javne bilo private s naglaskom na sto brzu obnovu potresom pogodjenih podrucja iz ozujka I prosinca prosle godine.

Na  633 informativna sastanka one-to-one izmedju delegate u inozemstvu I tvrtki u projektu #SEI te na webinaru  “ Poptpora atraktivnosti teritorija za talijanska investiture: izgradnja modela komorskog sustava”. U srijedu, 1. Prosinca odrzana je I Skupstina Assocamerestero.

Na hibridnom dogadjanju virtualno su proisustvovali predsjednici I generalni tajnici talijsnakog komorskog sustava za inozemstvo zajedno s predsjednicima Unioncamere, predsjednikom Assocamere Gian Domenico Auricchio, generalnim tajnikom Assocamerestero, Domenico Mauriello te Generalnim tajnikom Unioncamere, Giuseppe Tripoli.

Prezentacije zemalja u kojima posluju talijanske komore nastavio se niz B2B sastanaka s talijanskim tvrtkama, koje zele ojacati i poboljsati poslovanje i ekonomske odnose u inozemstvu, poput onih izmedju Italije i Hrvatske.

Zelimo vam ugodan vikend!