4. EUSAIR FORUM

Otvorene prijave za B2B sastanke u okviru 4. EUSAIR FORUMA, Budva, 7.5.2019.

Makro regionalna Strategija EU-a za jadransku i jonsku regiju EUSAIR pokrenuta je u listopadu 2014. godine, a uključuje četiri države članice (Hrvatsku, Grčku, Italiju, Sloveniju) te Albaniju, Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu. U okviru strategije naglasak je stavljen na četiri ključna područja: plavom rastu, prometu, kvaliteti okoliša i održivom turizmu.

Ovogodišnji Forum Jadransko-jonskih trgovinskih komora, gradova i sveučilišta održat će se u Crnoj Gori (Budva) koja trenutno i predsjeda EUSAIR-om. Tematski naglasak foruma stavljen je na sljedeća područja: Održivi turizam i Plavi rast.

Mjesto i vrijeme održavanja Foruma: 7.-8.5.2019., Hotel Splendid, Bečići bb, Budva – registracija za sudjelovanje na Forumu je obavezna, i ne odnosi se na sudjelovanje na B2B sastancima https://www.adriatic-ionian.eu/event/4th-eusair-annual-forum/registrations/

Mjesto i vrijeme održavanja B2B sastanaka: 7.5.2019. (8.00 – 11.00 sati), Hotel Montenegro (5 minuta hoda od hotela Splendid).  Registrirati se možete, do 3.5.2019., putem poveznice.

Više informacija putem poveznice.