Istraživanje investicijske klime u Hrvatskoj- Anketa

Privlačenje investicija i stranih ulaganja oduvijek je bilo ključno pitanje ali i veliki problem nacionalne ekonomije. Kako bi uvidjeli realno stanje na nacionalnoj razini RH, ali i usporedili te podatke s regijom kroz zemlje poput Srbije i Bugarske, član THGK ManpowerGroup u suradnji s partnerom, tvrtkom Assert International pokrenuo je novi krug istraživanja investicijskog potencijala.

Samo istraživanje nema komercijalnu svrhu već je namijenjeno široj javnosti i svim sudionicima istoga kao informativni i korektivni izvještaj na regionalnoj, ali i nacionalnoj razini sa svim potrebnim usporedbama po zemljama, industrijama, pravnim i ostalim okvirima poslovanja.

Istraživanje je u potpunosti anonimno i svakom od partnera i sudionika po završetku može donijeti važne informacije o stanju privrednog sektora unutar kojeg posluje kao i generalne smjernice za razvoj i uklanjanje poteškoća za razvoj.

Kroz jednostavni i kratki upitnik, vas kao klijente i partnere ali i predstavnike poduzetničkog i investicijskog potencijala zemlje ljubazno molimo za objektivne i relevantne odgovore oko uvjeta poslovanja i širenja gospodarskih djelatnosti u Hrvatskoj.

Svi sudionici po završetku analize prikupljenih podataka mogu zatražiti svoj primjerak reporta i regionalne studije, a naša Komora distribuirati će svojim članovima rezultate ankete.

Isto tako, pozivamo vas da anketu pošaljete i svim drugim partnerima, prijateljima i članovima poduzetničkih krugova i udruga.

Pitanja i anketu možete pronaći na linku:

Engleski jezik:

https://survey.zohopublic.eu/zs/P8BzN7

Hrvatski jezik:

https://survey.zohopublic.eu/zs/8qBzjQ

Talijanski jezik:

https://survey.zohopublic.eu/zs/kVB80P

Unaprijed hvala na suradnji!

#zajednodouspjeha