KBC Rebro iz Zagreba u posjeti Operosi u Bologni i dviju lokalnim bolnicama

Dana 6. ožujka 2024. godine, dužnosnici bolnice KBC Rebro iz Zagreba posjetili su Operosu u Bologni uz pratnju predsjednika Talijansko-hrvatske gospodarske komore, Alda Di Biagia. Ova suradnja im je omogućila da detaljno prouče učinkovitost i kvalitetu usluga vezanih uz facility koje pruža Operosa, predstavljajući važan trenutak za razmjenu znanja i najboljih praksi u sektoru zdravstva.

Tijekom posjeta, predstavnici bolnice KBC Rebro imali su priliku posjetiti bolnicu Maggiore i bolnicu Sv. Orsola u Bologni, detaljno proučavajući implementaciju tehnologija i usluga vezanih uz facility. Cilj je bio procijeniti i dijeliti iskustva radi daljnjeg unaprjeđenja usluga pruženih pacijentima.

Ovaj susret također je istaknuo važnost suradnje između Italije i Hrvatske u području zdravstva. Usporedba novih tehnologija i razmjena informacija i iskustava postale su ključne kako bi se osigurala još bolja usluga za građane oba države. Sinergija između medicinskih institucija predstavlja korak prema budućnosti u kojoj su zdravlje i dobrobit zajednica u središtu suradnje između Italije i Hrvatske.