Promocija knjige ”Ceste milosrđa”

Dana 29. travnja 2020. godine u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu s početkom u 19:00 sati održati će se promocija knjige fotografija Le strade della misericordia (Ceste Milosrđa), Zaklade Vrt plavih ruža koju vodi talijanski svećenik don Ermanno D’Onofrio.

Međunarodna zaklada Vrt plavih ruža osnovana je 26. lipnja 2008. te kao svrhu ima pomagati onima kojima je najpotrebnije (siromašnima i djeci). Zaklada pomaže ljudima u Italiji te u nekim zemljama istočne Europe te ju vodi talijanski svećenik don Ermanno D’Onofrio, svećenik biskupije Frosinone – Veroli – Ferentino.

Knjiga fotografija ”Ceste milosrđa” sakuplja fotografije koje je Marlin Dedaj snimila između Frosinonea, Gornje Bistre i Bosne i Hercegovine prateći radove i socijalno-humanitarne projekte koje je Međunarodna zaklada Vrt plavih ruža napravila i nastavlja raditi. Realizacija knjige omogućena je zahvaljujući sponzorima i dobročiniteljima koji podržavaju Zakladu i dijele njihov rad.

Prodaja knjige (150 kuna po kopiji / 3 kopije po 400 kuna) ima za cilj ne samo širenje sebe i podizanje svijesti društva o najpotrebnijima, već će prije svega poslužiti za prikupljanje sredstava za humanitarne radove koji se provode svakodnevno.

U privitku se nalazi pozivnica za sami događaj promocije knjige kao i obrazac putem kojeg se knjiga može naručiti.