START THE FUTURE!

Povodom aktualne situacije vezane za Korona virus, dužnost nam je odgoditi sva međunarodna događanja za drugu polovicu godine, uključujući i Startup event u Zagrebu.

WMF nema namjeru stati s promocijom poduzetništva i inovacija te računamo na vas! Upravo zato smo pokrenuli projekt “Start The Future”.

Start the Future je prvi on line međunarodni  event stvoren da da odgovore na ovu izvanrednu globalnu situaciju koju živimo zadnjih tjedana, ali i na druge izazove našeg vremena putem tehnologije, inovacija i digitalnih rješenja.

Događaj će se održati on line 7. travnja povodom Svjetskog dana Zdravlja! Sudjelovanje je potpuno besplatno.

Startup, institucije, NGO, tvrtke , mediji, novinari, građani, istraživači i političari mogu aplicirati sa s inovativnim projektima, idejama, svjedočenjima, aktivnostima s kojima se suočavaju u ovoj izvanrednoj situaciji, a postavili smo četiri globalna izazova:

Budućnost počinje ovdje! Pogledaj video i otkrij kako sudjelovati  start.wmf2020.com

Image

Ukoliko poznaješ nekoga tko bi bio zainteresiran, podijeli ovu obavijest ili link na stranicu.

Ako trebaš pomoć, piši nam na email info@ccic.hr.

Svi koji su se već prijavili na event Startup u Zagrebu, ne moraju se opet prijavljivati. Uskoro će dobiti obavijest direktno od tima WMF.

 WMF                                                                                            TALIJANSKO HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA