B2B BUSINESS PARTY

Jučer je u Zagrebu održan B2B business party UTPUH -a!

Zahvaljujući gostoprimstvu člana Vivasvending i g. Daria Šimić, događanje se odvijalo u History clubu u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici.

Mnogobrojni članovi i prijatelji UTPUH-a imali su priliku poslušati predavanje profesorice Marijane Ivanov „Makroekonomska situacija – globalno, regionalno i lokalno okruženje“.

Članovima su se predstavili i tvrtka Mon Perin, općina Bale, koja je svojim primjerom strateškog razmišljanja razvoja gradova i općina izuzetan primjer koji iz godine u godinu bilježi rast razvoja i poboljšane kvalitete života stanovnika općine Bale.

Osim općine Bale, čast nam je bila ugostiti gradonačelnika grada Donji Miholjac, g. Gorana Aladića, kojemu se još jednom zahvaljujemo na dolasku i kvalitetnoj i pozitivnoj poduzetničkoj klimi u svom gradu, što je investitorima od velikog interesa.

Fluentis d.o.o. sa svojim Cloud programom, iako mlada tvrtka, inovativnim pristupom i angažmanom na europskom tržištu, predstavila je Softwer as a service rješenje koje će mnogi prepoznati i koristiti kako bi olakšali vlastito poslovanje.

Više od 40 godina zajedničkog iskustva obitelji Baričević i tvrtke Equestris, g. Sandro Baričević prezentirao je ukratko okupljenim članovima. Agencija specijalizirana za područja strateškoga komuniciranja, zagovaranja (advocacy), upravljanja regulatornom okolinom i javnim politikama, upravljanja kriznim situacijama te upravljanja reputacijom.

I posljednji, a li nikako manje važan član UTPUH -a, tvrtka INFOBIP prikazala je ukratko svoj rad u preko 190 zemalja diljem svijeta. Novi Pangea centar u Vodnjanu, referentna je točka za Hrvatsku, a inovacija u komunikaciji različitim kanalima i sustavima je specijalnost kojom je Infobip olakšao i poboljšao poslovanje.

Večer je nastavljena uz izvrsnu ponudu History Village restorana, a prijatelji i članovi razmijenili su iskustva, kontakte te, nadamo se ugovorili odlične poslove!

Izuzetna zahvala centru Dialogo na usluzi simultanog prijevoda, svim članovima i prijateljima na dolasku, Ambasadi i Generalnom konzulatu Italije na konstantnoj potpori!