B2B PARTY OPATIJA

U Opatiji, 3. svibnja bila je važna prilika za sastanak, dijalog i stvaranje prilika kroz sinergiju između članova UTPUH -a (Udruga talijanskih poduzetnika u Hrvatskoj) i širenja te stvarnosti na nove suradnje. To je u osnovi ideja B2B Business Party kojeg je organizirala Udruga poduzetnika kojom predsjedava Raoul Cvečić Bole.
U zadnje vrijeme u Zagrebu, čitav se niz događanja i aktivnosti dogodio u organizaciji Udruge koji su  u Opatiji nastavljeni u kongresnom parku Grand hotela 4 Opatijska cvijeta. Na manifestaciji pod pokroviteljstvom Generalnog talijanskog  konzulata u Rijeci, koju je otvorio Raoul Cvečić Bole, među ostalima je interveniro predsjedik Regionalne gospodarske komore Rijeka, Vidoje Vujić. Prisutni su bili generalni konzul Italije u Rijeci, Paolo Palminteri, zamjenik konzula Massimo Broglia i Ileana Jančić, također iz konzulata.
Tijekom zanimljive večeri održane su prezentacije predstavnika Datalaba (Pantheon System); Eli Adriatik (putnički zračni prijevoz, spašavanje helikoptera, zrakoplovni rad i škola leta); Diffusion Services (SimulNews Digital Platform) i Manpower (zapošljavanje i razvoj ljudskih potencijala).

Fotografije: La Voce del Popolo

kompletan članak: