Energy Globe nagrade

 

 

 

 

S ponosom Vam donosimo vijesti o prestižnoj nagradi Energy Globe, koju je na nacionalnoj razini osvojila naša članica, tvrtka Olimpias tekstil d.o.o.

178 zemalja predstavljaju održiva rješenja
Jedinstvena mrežna kampanja najbolje prakse na Svjetskom danu zaštite okoliša, 5. lipnja

Naš planet se danas suočava s ključnim testom. U cijelom svijetu možemo vidjeti negativne utjecaje zagađenja i uništavanja našeg okoliša na štetu milijuna ljudi, a sa strašnim posljedicama za našu budućnost.

Moramo napraviti promjenu – ne govorima nego djelima. Za to nam je potrebna strast, predanost, hrabrost i suradnja sa svim aspektima našeg društva. 178 pojedinaca i organizacija na ovom svijetu pokazuju kako se ta promjena može dogoditi.

Energy globe prezentira ove ljude i organizacije i njihove akcije 5. lipnja, povodom Svjetskog dana zaštite okoliša, kako bi svijetu rekao da postoji mnogo kreativnih ljudi s velikim projektima koji pružaju odgovore na probleme okoliša. Preko 178 izvrsnih rješenja nalaze se na www.energyglobe.info , kliknite i saznajte više o velikim ljudima i njihovim velikim akcijama koje su nagrađene nacionalnom nagradom za Energy Globe.

Ova je jedinstvena mrežna kampanja pod pokroviteljstvom UNESCO-a u suradnji s UNEP-om, a jedna je od mnogih aktivnosti koje Energy Globe provodi već 30 godina kako bi educirala ljude o pametnom i ekonomičnom korištenju resursa i korištenju obnovljivih izvora energije.

Jedan od projekata Energy Globea je nagrada Energy Globe. Ova ekološka nagrada s prijedlozima projekta iz 178 zemalja postala je značajan put ka budućnosti. Predstavljanjem projekata globalnoj javnosti podiže se pozornost na nova i već postojeća dobra rješenja za mnoge naše probleme.

Stoga Vas obaviještavamo o ovim izvanrednim rješenjima za zaštitu okoliša koja se mogu vidjeti online od 5. lipnja te Vas potičemo na akcije za bolju budućnost na našem planetu.