“EU fondovi za europsko poduzetništvo”

Pozivamo Vas na

Forum

“EU fondovi za europsko poduzetništvo”

koji će se održati  12. prosinca 2017. godine s početkom u 9.00 sati u Plaza Event centru, Slavonska avenija 6/2, Zagreb.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s partnerskim institucijama (Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Hrvatska banka za obnovu i razvoj, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska udruga poslodavaca) organizira forum pod nazivom “EU fondovi za europsko poduzetništvo” s ciljem informiranja poduzetnika i poljoprivrednika o aktualnim mogućnostima financiranja poduzetničkih projekata iz fondova i programa Europske unije.

Na forumu će biti održane panel rasprave o mogućnostima i ograničenjima financiranja poduzetničkog i poljoprivrednog sektora, kao i tzv. business to Business sastanci poduzetnika i konzultanata za EU fondove te sastanci s predstavnicima tijela u sustavu upravljanja i kontrole EU fondova u Republici Hrvatskoj. Također, sudionicima će se predstaviti iskustva uspješnih poduzetnika koji su svoje poslovanje unaprijedili uz pomoć bespovratnih sredstava iz EU fondova.

Forum EU fondovi za europsko poduzetništvo, namijenjen je poduzetnicima, obrtnicima, poljoprivrednicima, članovima strukovnih udruga te svima koji žele ostvariti svoju poduzetničku ideju. S obzirom da je broj sudionika ograničen, molimo da svoje sudjelovanje prijavite putem obrasca na poveznici https://goo.gl/forms/kEeS60XpaAKitaTz2.   Prijave se primaju do popunjena kapaciteta.