IZVANREDNA SKUPŠTINA TE BOŽIĆNI DOMJENAK UTPUH – A

Dana 01 prosinca u hotelu The Westin u Zagrebu održala se izvanredna Skupština članova UTPUH -a.

Osim mnogobrojnih članova Udruge, Skupštini su prisustvovali i gosti, a svojim prisustvom Skupštinu je uveličao prisustvom i  počasni predsjednik Udruge, veleposlanik Italije, Nj. E. Adriano Chiodi Cianfarani.

Udruga je predstavila odrađene aktivnosti u posljednjih pola godine te planirana događanja za budućnost.

Skupštini  su se predstavili i novi članovi, Hup Zagreb d.d., kojima se ovim putem još jednom zahvaljujemo na gostoprimstvu u The Westin hotelu, jednom od 6 hotela u Zagrebu te tvrtka Infobip koja posluje u 195 zemalja diljem svijeta. Čast nam je da su dio obitelji UTPUH.

Članovi su izglasali i promjene u Statutu, čime je omogućena veća zastupljenost i vidljivost Udruge na teritoriju Republike Hrvatske.

Nakon radnog dijela, večer je nastavljena u Sali Panorama na Božićnom domjenku, kojega je otvorio sam Veleposlanik, a među uzvanicima smo imali čast ugostiti i savjetnika pri ambasadi, g. Borrelli, ataše za gospodarstvo pri ambasadi, g. Di Felice, potpredsjednik Sabora, g. Radin, generalnog konzula Italije, g. Palminteri, zamjenika generalnog direktora HGK, g. Babić, direktoricu AmCham-a, gđu. Doko Jelušić, dogradonačelnika grada Pakraca, g. Širac, direktoricu TZ Pakraca, gđa. Sabo Seleši te brojni prijatelji i gosti Utpuh-a.

U predivnom ambijentu hotela The Westin, uz izvrsnu hranu i osoblje, večer se nastavila u druženju i opuštenoj atmosferi.

Ovom prigodom se zahvaljujemo i svim sponzorima eventa:

PBZ, ZABA, B.L. Consulting, Tubla, Olimpias tekstil, Torneria s.c.m, Dialogo, Business project, Abel & Grenac, Operae, Energy pellets, Vinarija Šafran, AWT International, Vinarija Trapan.