Izvanredna objava

Dragi članovi i prijatelji Talijansko-hrvatske gospodarske komore!

Utjecaj fenomena korona virusa Covid 19 na ekonomiju nesumnjivo je važan.

Talijansko-hrvatska gospodarska komora osjeća dužnost biti u vašoj blizini i, stoga je aktivirala niz inicijativa. Prije svega, kontinuirano objavljivanje koje smo započeli od prije 10 dana s gotovo svakodnevnim ažuriranjima.

Na razini mreže  Assocamerestero, CCIE pripremaju anketu o utjecaju ove izvanredne situacije, koju ćemo vam poslati u narednim danima.

Ljubazno vas molimo da odvojite nekoliko minuta da biste odgovorili na pitanja. Analiza stvarne situacije pomoći će nam kako bismo mogli reagirati u pravim smjerovima kako bismo vam pružili daljnju podršku.

Preporučujemo da nas pratite na svim društvenim mrežama i web stranici www.ccic.hr kako biste automatski primali ažuriranja.

Uz to objavljujemo i komunikaciju zaprimljenu od Ministarstva vanjskih poslova i međunarodne suradnje Italije

“Dragi poduzetnici i predstavnici proizvodnih sustava,

Nakon brojnih izvještaja o slučajevima ograničavanja prometa i diskriminacije talijanske izvezene robe, Ministarstvo vanjskih poslova i međunarodne suradnje odmah je poduzelo mjere zaštite poduzeća, stvorivši posebnu adresu e-pošte na koju možete odmah prijaviti poteškoće na koje se nailazi: coronavirus.merci@esteri.it

Diplomatsko-konzularna mreža je tu kao podrška Vama te će se promptno aktivirati po potrebi prema lokalnim vlastima kako bi se olakšalo rješavanje prijavljenih problema.

Generalna uprava za promicanje državnog sustava Ministarstva vanjskih poslova i međunarodne suradnje Italije”

#insiemepersuccesso  #italianonsiferma