Konferencija “Sporazum o gospodarskom partnerstvu između EU i Japana”

U suradnji s Veleposlanstvom Japana u Republici Hrvatskoj te Predstavništvom Europske Komisije u Hrvatskoj, 23. listopada 2017. godine u 10:00 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori održat će se predavanje uvaženog profesora Motoshige Itoha na temu sporazuma o gospodarskom partnerstvu između EU i Japana, globalnim gospodarskim trendovima i japanskom gospodarstvu.

Motoshige Itoh profesor je međunarodnih društvenih znanosti na Sveučilištu Gakushuin, a u svojoj bogatoj i uspješnoj karijeri obnašao je i dužnost dekana Ekonomskog fakulteta u Tokiju, gdje je svojevremeno i predavao ekonomiju. Aktivni je član Vijeća za ekonomsku i fiskalnu politiku koje savjetuje premijera Japana gospodina Shinzo Abea.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na predavanju, ljubazno molimo da popunite online prijavni obrazac koji je dostupan putem POVEZNICE. Predavanje je besplatno i održat će se na engleskom jeziku.

Program događanja kao i životopis profesora Itoha možete preuzeti na službenim Internet stranicama HGK gdje je događanje najavljeno, pod pratećim dokumentima u izborniku s lijeve strane ekrana.

Prijave se zaprimaju do 20. listopada 2017. ili do popunjenja kapaciteta dvorane.