MAKING GLOBAL GOALS LOCAL BUSINESS CROATIA Sustainability – Future of Business

 

Hotel Excelsior, Dubrovnik, 22. listopada 2018.

Najveća regionalna konferencija na temu održivog razvoja, u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca i Global Compact mreže Hrvatska, okupit će predstavnike Vlade Republike Hrvatske, državnih institucija i poslovnog sektora, te goste iz
Ujedinjenih Naroda i preko 30 Global Compact mreža iz Europe, Sjeverne Amerike i s Bliskog Istoka. Ministri Vlade Republike Hrvatske iz pet resora ključnih za održivi razvoj, zajedno s „SDG liderima“ iz poslovne zajednice, govorit
će o budućnosti rada i održivog poslovanja, o dobrim praksama i inovativnim rješenjima poslovnog sektora za zaštitu okoliša, te o važnoj ulozi investicija u postizanju održivog rasta i razvoja cjelokupnog gospodarstva.

Večer prije konferencije, 21. listopada 2018., održat ćemo prijem za sve sudionike konferencije i naše uvažene goste iz UN-a.

U privitku dostavljamo preliminarni program i sažetak konferencije. Za detaljnije informacije slobodno kontaktirajte gđu. Vali Marszalek, savjetnicu za održivi razvoj i društveno odgovorno poslovanje, mailom na vali.marszalek@hup.hr ili telefonski na broj 01/4897 566.

Svoj dolazak na konferenciju 22. 10. i prijem 21.10. molimo potvrdite na mail: hup@hup.hr 

Program pogledajte ovdje.