Ponude poslovne suradnje

Prenosimo Vam nekoliko upita za poslovne suradnje s tvrtkama iz EU objavljenih u biltenu Europske poduzetničke mreže.

Ukoliko pronađete upit kojim je od Vašeg interesa te za koji mislite da biste mogli ostvariti poslovnu suradnju, molimo da pošaljete upit  na mail mkovacevic@hgk.hr

Vaš upit/mail mora sadržavati sljedeće podatke:

1. Šifru profila (POD reference)
2. Informacije o Vašoj tvrtki
3. Što Vaša tvrtka traži/nudi
4. Kontakt informacije

BRUK20180220001 – Tvrtka iz Velike Britanije traži proizvođača pletene odjeće. Tvrtka iz Velike Britanije nastoji pronaći proizvodnog partnera u Europi za proizvodnju niza pletene odjeće koristeći svoje vlastite pređe ili pređe dobivene od partnera. Potencijalni ugovori o proizvodnji uključuju ugovore o povjeravanju poslova vanjskim izvršiteljima ili ugovor o podugovaranju. Ova multinacionalna tvrtka ima urede i distribucijske objekte u SAD-u, Kanadi, Meksiku i Velikoj Britaniji, pružajući podršku trgovcima i njihovim klijentima diljem Sjeverne Amerike, Velike Britanije i Europe. Izrađuju niz proizvoda od pletiva koristeći pređu u različitim stilovima pletenja, kao što su milano, pola milana itd. Proizvodi u asortimanu uključuju veste, kardigane, veste bez rukava i proizvode po mjeri.

BRFR20180927001 – Francuska tvrtka koja proizvodi brodove traži pod ugovaratelje. Tvrtka proizvodi jedrilice za utrke i krstarenje te traži podugovaranje proizvodnje jednog njihovog modela. Proizvod je više puta nagrađivana jedrilica dužine 10 metara. Tvrtka traži partnera za podugovaranje koji je specijaliziran za izradu dijelova od kompozitnih materijala i koji se nalazi u Istočnoj Europi. Partner mora osigurati proizvodnju 1 broda mjesečno.

BRFR20181022001 – Francuska tvrtka traži pod ugovaratelja koji se bavi obradom drveta i stolarijom u Europi. Tvrtka dizajnira, razvija i prodaje čitav niz drvenih igračaka (automobili, zrakoplovi na kojima se djeca mogu ljuljati) za djecu. Tvrtka traži proizvođača koji će proizvesti male dijelove od čvrste bijele bukve. Partner će morati ponuditi svoju cijenu za svaki od različitih dijelova (s troškovima slanja i bez troškova slanja) za 100, 200, 500, 1000 i 2000 komada.