Poziv na sudjelovanje projekta Generalnog konzulata u Rijeci


Generalni konzulat Italije u Rijeci, povodom 19. tjedna promocije talijanske kulture i jezika te projekta Rijeka 2020. organizira prekrasnu izložbu Stradivari povodom 150. obljetnice rođenja riječkog majstora Franje Kresnika, koji je dao temeljni prilog jačanju svjetskog mita o stvaranju kremonske violine. Plan nam je organizirati izložbu sedam violina iz 18. stoljeća (Stradivari i Guarneri) s violinama iz 1900. godine u razdoblju od prosinca 2019. do prvih mjeseci 2020. godine.
No, veliki događaj bit će 14. veljače 2020. s velikim violinskim koncertom u izvedbi talijanskih solista i orkestra kazališta Arena u Veroni, u Riječkom kazalištu , što je dobra prilika za predstavljanje naših komercijalnih sponzora  na međunarodnoj razini, u sklopu projekta „Rijeka europska prijestolnica kulture 2020″. Nadalje, u Guvernerovoj palači organizirat ćemo niz malih koncerata od prosinca 2019. do veljače 2020. godine.

Pozivamo vas da postanete respektabilan sponzor ovih događaja, povećavajući vidljivost na međunarodnoj razini i sudjelujući u velikom projektu Europska prijestolnica Europe 2020.
Molimo zainteresirane da kontaktiraju Generalni konzulat izravno na slijedeću e-mail adresu: commerciale.fiume@esteri.it