Skupština UTPUH-a 2017

Dana 20 srpnja 2017. godine održana je redovna godišnja SkupštinaUtpuh -a, u prostorima PBZ-a u Zagrebu.

Skupština je još jednom bila prilika za okupljanje članova te razmjenu kontakata, interesa i predstavljanja aktivnosti same Udruge.

Među  mnogobrojnim članovima, izuzetna čast nam je bila ugostiti Veleposlanika Republike Italije, Nj.E. Adriano Chiodi Cianfarani, predstavnika za gospodarstvo pri veleposlanstvu, g. Gianluca Di Felice te direktora agencije ICE, g. Massimo Sessa.

Članovima je predstavljen rad Udruge te financijsko izvješćee, a neke od članica su imale priliku i prezentirati vlastite tvrtke.

Posebno treba istaknuti, da je na Skupštini članovima predstavljen novi predsjednik UTPUH -a, jednoglasno izabran od strane Upravnog odbora, g. Raoul Cvečić  Bole, vlasnik i direktor uspješne tvrtke Energy Pellets.

Sigurni smo da će se aktivnosti pod vodstvom novog predsjednika se i dalje razvijati u interesu članova te se ovim putem zahvaljujemo dosadašnjem predsjedniku, g. Gabrieleu Pace, koji je zbog poslovnih obveza spriječen provoditi dužnost predsjednika.

Nakon službenog dijela, druženje je nastavljeno na svečanom domjenku gdje se u potpunosti mogla doživjeti sinergija među članovima i entuzijazam, što je još jednom potvrda da Utpuh s razlogom predstavlja važnu instituciju u stvaranju i njegovanju poduzetničkih odnosa Italije i Hrvatske.