SME EnterPRIZE

Generali osiguranje organizira treće izdanje natječaja SME EnterPRIZE za MSP-ove s fokusom na održivo poslovanje. Cilj je potaknuti usvajanje održivih poslovnih modela i dodijeliti vrijedne nagrade. Inicijativa je usmjerena na europske MSP-ove, ključne aktere u europskom gospodarstvu, te traži najodrživije MSP-ove u 10 zemalja. MSP-ovi imaju važnu ulogu u održivoj tranziciji, osobito u ovim izazovnim vremenima, te mogu pozitivno utjecati na gospodarstvo i budućnost zajednica. Održivost je odgovornost svakoga i prilika za dugoročni razvoj.

Na natječaj se mogu prijaviti MSP-ovi: klijenti Generali osiguranja, klijenti Privredne banke Zagreb, članovi udruge Glas Poduzetnika, članovi Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj, članovi Talijansko hrvatske gospodarske komore i članovi Women in Adria.
Oni će konkurirati u dvije kategorije: Zajednica i Okoliš, pokazujući primjere održivog poslovanja kroz poboljšanje dobrobiti zaposlenika, doprinos zajednici, smanjenje potrošnje energije i ostale ekološke prakse.
Sudionicima natječaja pruža se mogućnost osvajanja vrijednih nagrada kojima ih nagrađuje Generali. Saznajte više o nagradama ➡https://www.generali.hr/sme-enterprize

Prijave na natječaj izvršavaju se putem namijenjenog obrasca na web stranici https://www.generali.hr/sme-enterprize i traju od 6. svibnja do 31. srpnja 2024. godine.