Industrial MAKERS – Second Session

Optimizing Supply Chain Excellence: Unveiling Strategies from external impact to internal brilliance

  1. svibnja od 9.00 do 13.00, na daljinu, održat će se drugo izdanje Industrial Makersa na kojem središnje mjesto zauzima upravljanje operacijama uz dinamičan i praktičan pristup. Tečaj uranja u iskustveno učenje, dopuštajući polaznicima da urone u stvarne scenarije i praktične primjene.
    Ovo drugo izdanje održat će Alexandre Lépeé – upravitelj tvornice Electrolux Professional, multinacionalne tvrtke s tvornicama diljem svijeta – koji će voditi sudionike kroz detaljnu analizu različitih kritičnih čimbenika koji utječu na performanse opskrbnog lanca.

Dodatne informacije u vezi s događajem možete pronaći na sljedećoj poveznici: Unlocking Operational Excellence: Leanbetovo drugo izdanje tečaja ‘Industrial Makers’ Course ili se možete obratiti na sljedeću adresu e-pošte trainingcenter@leanbet.eu.
Da biste vidjeli sve prošle i buduće događaje Industrial Makers, možete umjesto toga pogledati sljedeću poveznicu: Industrial-makers | Leanbet

Zahvaljujući suradnji uspostavljenoj između LeanBeta i THGK webinar za tvrtke članice THGK je besplatan. Sve ostale tvrtke ostvaruju pravo na popust od 50%, a pisanjem na trainingcenter@leanbet.eu dobit ćete link za sudjelovanje i dogovoreni popust.