VIRO EXPO SAJAM 2020

Od 13. do 15. ožujka 2020. godine u Virovitici se održava VIRO EXPO 2020 – međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede koji ove godine slavi 25. obljetnicu.

Počeci današnjeg VIRO EXPO sajma sežu u 1996. godinu kada je u hotelu Slavonija u Virovitici, gradu bogate obrtničke i poljoprivredne tradicije, nakon četiri desetljeća obnovljena sajamska manifestacija.

Prva izložba se održavala na 375 četvornih metara prostora te se na njoj predstavilo 30-tak izlagača, ponajviše iz poljoprivrede s područja Virovitičko – podravske županije. Iz godine u godinu sajam ruši rekorde po broju izlagača, po broju zemalja sudionica, po veličini prostora sajma te po broju posjetitelja. Ove godine se očekuje rekordan broj izlagača, te brojka od preko 30.000 posjetitelja. Već danas, mjesec dana prije otvorenja, popunjeno je 45% poslovnog prostora.

Sajam VIRO EXPO je jedan od najvećih, najdugovječnijih, te najvažnijih sajmova u Hrvatskoj. Cilj sajma je potaknuti poduzetnike, obrtnike i poljoprivrednike da se povežu, udruže, prošire te pojačaju gospodarsku suradnju i razmjenu među zemljama sudionicima pronalazeći nova tržišta. U sklopu sajma održavaju se i brojna stručna predavanja, panel rasprave, okrugli stolovi te sastanci o raznim gospodarskim temama. Veliki značaj sajma pokazuje i činjenica da su Vlada Republike Hrvatske, te razna ministarstva pokrovitelji manifestacije već dugi niz godina.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na sajmu, ljubazno Vas molimo da obavijestite ured Talijansko hrvatske gospodarske komore.

Prijave za sudjelovanje traju do dana 15. veljače 2020. godine, a radno vrijeme sajma je sljedeće: petak, 13. ožujka 2020. od 11:00 do 19:00 sati, te subotu i nedjelju 14. i 15. ožujka od 09:00 do 19:00 sati. Adresa: Matije Gupca 63/3, 33000 Virovitica

Sve dodatne informacije o manifestaciji možete saznati na web stranici sajma: http://viroexpo.com.hr/