Webinar “Roadshow u Italiji”

Dragi članovi i suradnici,

s zadovoljstvom Vas pozivamo da sudjelujete na webinaru “Roadshow u Italiji” za talijanske tvrtke, organiziran u suradnji s Talijansko Srpskom gospodarskom komorom, s Confindustria Pordenone Udine i CCIAA Pordenone Udine, 26. travnja 2021. od 10:00 do 12: 30 putem virtualne platforme.

THGK će pokušati predstaviti gospodarski potencijal i relevantne industrijske sektore Hrvatske na najbolji mogući način, grupirajući tvrtke članice koje pripadaju različitim sektorima, kako bi im se omogućila veća vidljivost, stvorili novi kontakti, predstavile poslovne i investicijske mogućnosti u regiji. Dio događaja biti će posvećen promicanju aktivnosti THGK i drugih Komora koje sudjeluju te njihovih usluga. Slijedi i sesija s B2B sastancima!

Program:

• CCIE Srbija i CCIE Hrvatska – prezentacija zemlje

• Prezentacija tvrtki – članova komore u Hrvatskoj i Srbiji (opći okvir, oporezivanje, transport-logistika, informacije o izvozu i uvozu, bankarski alati i uređaji, poduzetničke zone, “svjedočenja” )

• Dijalog između talijanske poduzetničko-poslovne stvarnosti i Hrvatske i Srbije

Registrirajte se već sada putem linka na google form ((ROADSHOW ONLINE PER LE IMPRESE ITALIANE: ITALIA – SERBIA – CROAZIA (google.com)) ,  ne propustite priliku za ispravnu informaciju i našu pomoć.

Prijava za webinar  moguća je najkasnije do 23.04.2021. do 15:00 sati.

Poveznica za uključivanje na webinar, biti će Vam poslana dan prije održavanja.

Operativni jezik: talijanski

Sudjelovanje je besplatno!

Materijali prezentacije biti će proslijeđeni putem maila na dva jezika: talijanskom i hrvatskom.

Vidimo se u ponedjeljak, 26. travnja, od 10:00 sati!