Webinar-Tranzicija iz lokalne valute u €

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na informativni webinar Tranzicija iz lokalne valute u €, za poduzetnike, kojeg Talijansko hrvatska gospodarska komora organizira u partnerstvu sa članom Komore PBZ-Intesa Sanpaolo Group, uz potporu Veleposlanstva Republike Italije u Zagrebu te počasnim gostom Viceguvernerom Hrvatske narodne banke, 18.ožujka.2021, od 15:00 sati putem platforme ZOOM!

Program:

Sukladno s ciljnim datumom za pridruživanje eurozoni, 01.siječnja.2023., Hrvatska će u sljedećem razdoblju sudjelovati u ERM II ( europski tečajni mehanizam II), ispunjavajući uvjete konverzije, kao i provedbu mjera na području sprečavanja pranja novca, jačanja poslovnog okruženja , upravljanje javnim sektorom i pravosuđem. Kako bi se što bolje pripremili za ovu promjenu i shvatili što će se izravno promijeniti za poduzetnike, tijekom webinara, financijski direktor grupe PBZ – Intesa Sanpaolo, dr. Antonio Bergalio dati će odgovore na sljedeća pitanja:

Ključne točke u uvođenju EURA

Organizacijska strukturu uređena od Vlade RH

Utjecaj na fizičke osobe

Utjecaj na pravne osobe

Usredotočenost na kredite i zajmove

Banke: glavne promjene

Zaključne opaske i posebna pažnja na stavke za tvrtke

Registrirajte se već sada putem linka na google form ( https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUsEv1-VSytzwP29WJNfMszh5Ayaiaa43aPP199v5K4QuhOQ/viewform?usp=pp_url) , ne propustite priliku za ispravnu informaciju i našu pomoć

Prijava za webinar sa PBZ- Intesa Sanpaolo group moguća je najkasnije do 16.03.2021. do 15:00 sati.

Poveznica za uključivanje na Webinar, biti će Vam poslana dan prije održavanja.

Materijali prezentacije biti će proslijeđeni putem maila na tri jezika: talijanski, engleski i hrvatski.

Vidimo se u četvrtak, 18. ožujka, od 15-16 sati, ZOOM!

#zajednodouspjeha