ITA CRO BUSINESS AWARD 2022

Tradicionalna sada već 5. ITA CRO BUSINESS AWARD manifestacija održala se 17.11.2022 u Zagrebu u hotelu The Westin. 

Kao što i samo ime govori, ovo je veliki događaj na kojem odajemo priznanje najboljim talijanskim investitorima u Hrvatskoj, koji se ističu svojim poslovanjem, što utječe, ne samo na ekonomski aspekt već i na inovacije i nova radna mjesta.

Dobitnici ovogodišnje nagrade su S.C. metalne konstrukcije d.o.o., WAM Product i Energy pellets koji su svojim djelovanjem u prošloj godini pokazali i dokazali da iako izazovi vrebaju sa svih strana pametnim ulaganjima i dobrim strateškim planiranjem može se bilježiti napredak i u ovakvim vremenima. 

“Danas smo ovdje da proslavimo rezultate talijanskog sustava u Hrvatskoj kroz dodjelu nagrada trima odabranim tvrtkama, sa sigurnošću da smo učinili puno i s vjerom da ćemo zajedno uspjeti umnožiti dosadašnje rezultate pobjedama.”, rekao je dopredsjednik komore Alberto Gusella. 

Alberto Gusella

“Više od 8 godina bio sam ekonomsko-komercijalni savjetnik u inozemstvu. Dopustite mi da kažem da su najkonkretniji mostovi, u koje polažem najviše povjerenja u pogledu budućnosti, tkanja veza i odnosa, rasta gospodarstva i dobrobiti naših društava, temeljno vi. Poduzeća, poduzetnici i menadžeri su ti koji generiraju pravo bogatstvo, bogatstvo koje se širi, koje generira ciklus odnosa i mreža za dobrobit naših društava”, dodao je veleposlanik Sacco.

Veleposlanik Italije, Nj.E. Pierfrancesco Sacco

Nagradu im je dodjelio predsjednik Upravnog vijeća komore i počasni predsjednik, Veleposlanik Italije u Hrvatskoj, Nj.E. Pierfrancesco Sacco i dopredsjednik komore Alberto Gusella.

“Na ovim prostorima gradimo nove generacije odnosa između Italije i Hrvatske. Ažurni izvještaji, vrlo ambiciozni u pogledu svojih strateških ciljeva, interakcije između gospodarskih sustava. Novi prostori za mala i srednja poduzeća koja iz Italije žele doći u Hrvatsku i koja se ovdje mogu osloniti na živu i dobro zastupljenu talijansko-hrvatsku poslovnu zajednicu kakvu je Komora večeras okupila u ovoj prostoriji“, zaključio je Sacco.

Dopredsjednik Sabora, Furio Radin

Pripremili smo i kulturno modni program koji je započeo teatralnom skupinom iz Rima ( balet i lirsko pjevanje) COMPAGNIA DANZA D’AUTORE koji su izveli spektakl Le gocce dell’infinito. 

A šećer na kraju bila je modna revija hrvatskog branda Duchess, koja je još jedan primjer izvrsne Italo hrvatske priče. Uz izvrstan i kreativan dizajn iz Hrvatske, Duchess je poznat upravo po tome što koristi talijanske materijale, a osim toga, revija je bila uparena s talijanskim nakitom Midori gioielli.

Veliko hvala našim sponzorima koji su pomogli da ITA CRO Busniness Awards 2022 bude još bolji.

A to su: PBZ, ZABA, Eurospin, San Lorenzo ADria, Masteryachting, Generali, l’Operosa , PRS-FM, Jana, Aperol Spritz, Camppari, Trapan, De Longhi, ABS Sisak, Energy Pellets, Wam Group, Carrservice, Gaia Naturelle, OPS By Matičnjak, Splashart, Midori Jeweles, Marcela hair studio, Atelier sreće, Giardino delle Rose blu i Duchess Women’s Wear.

Hvala našim gostima i prijateljima koji su uveličali ovu večer a posebno hvala našim članovima. Zbog Vas smo danas ovo što jesmo, svaki Vaš uspjeh je naš uspjeh, a svaki naš je i vaš! 

#insiemeperilsusccesso ??❤️