Posjet regije Emilia-Romagna: jačanje odnosa s grupacijom Enerplan S.p.a.

U Carpiju smo posjetili našeg člana Enerplan S.p.a. Societa’ Ingegneria kako bi produbili postojeću suradnju i započeli neke nove poslovne priče.

Enerplan S.p.a je inženjersko društvo s multidisciplinarnim timom stručnjaka predisponirano da odgovara na široke zahtjeve klijenta budući da je 5 tvrtki ujedinjeno pod jednu (Enerplan S.p.a., Arklook, Sistema, BTSplan, Enerplan steel) pokrivajući na taj način panoramu tehničkih vještina i prateći klijenta od arhitektonskih nacrta sve do sigurnosti i zaštite okoliša.

U centru automobilske industrije – Modeni, imali smo priliku obići jedinstveni muzej u kojem se na jednom mjestu spajaju talijanska izvrsnost stila, dizajna, tehnike i kvalitete posvećenog legendi trkaćih automobila – Enzu Ferrariju.

Uz inspirativnu priču o životu “Il Comandatorrea” koji je svoju strast prema automobilskim utrkama pretvorio u svjetski prepoznatljiv brand, vidjeli smo i kako su se unikatni modeli propetog konjića mijenjali paralelno uz ono što je donosila povijest.

Veselimo se svemu što dolazi s ovom inspirativnom grupacijom. Najveće hvala cijelom timu Enerplan grupacije na srdačnoj dobrodošlici i gostoprimstvu, a osobito direktoru Corradu Faglioniju i arhitektici Silviji Gavioli.