Sudjelovanje Generalne tajnice THGK na RAI Friuli Venezia Giulia

Na dan eventa “Roadshow u Italiji”, 26. travnja, Generalna tajnica THGK Andrea Perkov sudjelovala je u radio emisiji – Sconfinamenti, na RAI Friuli Venezia Giulia na koju je pozvana kao gošća na poziv urednika Massimo Gobessi. Radio emisija emitirana je i u podcastu, koji možete ponovo slušati na sljedećem linku Sconfinamenti 2021 (rai.it)

Emitiranje je bila izvrsna prilika za razgovor o događaju održanom istog dana, ekonomskoj misiji u Italiji, putem webinara pod nazivom “Roadshow u Italiji”, kojem je prisustvovalo više od 50 tvrtki.

Gđa Perkov govorila je o putu koji su prošli ona i Upravni odbor do službenog priznanja u siječnju 2021., posebno zahvaljujući Sistema Italia koji predstavlja važnu potporu mreži talijanskih gospodarskih komora u inozemstvu.

Nakon događaja, predstavnici i direktor Martin Pucić iz tvrtke CARR Service u Hrvatskoj sudjelovali su u radijskoj emisiji govoreći o svom iskustvu, svjedočeći o najboljim praksama talijanske tvrtke u Hrvatskoj i zašto je vlasnik Enrico della Picca odlučio uložiti u Hrvatska i kako njihovi savjeti mogu pomoći drugim potencijalnim investitorima.

Uz nazočnost g Raffaele Rossija, predstavnika tvrtke Carel Adriatic, još jedne talijanske tvrtke koja je ulagala u širenje poslovnih aktivnosti u Hrvatskoj, slušatelji su mogli steći dojam zašto toliko talijanskih poduzetnika ulaže u Hrvatsku. , potvrđujući tako brojeve trgovine, koji se iz godine u godinu povećavaju.

#zajednodouspjeha