WE MAKE FUTURE – ZAGREB START UP COMPETITION 2020

Talijansko hrvatska gospodarska komora, Zagrebački inovacijski centar (ZICER) te We Make Future Festival pozivaju Vas na:

Regionalno startup natjecanje koje će se održati u Zagrebu 29. travnja 2020. u ZICER-u od 9:00 sati. Događaj pripada većoj mreži međunarodnih događaja posvećenih inovacijama, koju je stvorio WMF – We Make Future, u suradnji s lokalnim partnerima. Zagrebački startup događaj potpuno je besplatan, a investitori, startup poduzeća, tisak i posjetitelji mogu prisustvovati događaju ispunjavanjem obrasca na web stranici:

https://www.webmarketingfestival.com/zagreb-startup-event/

WMF STARTUP MREŽA

WMF je međunarodni festival koji slavi inovacije u svim svojim aspektima. Godine 2013., WMF radi na stvaranju inovativnog ekosustava koji povezuje startup tvrtke, ulagače, poduzeća i inkubatore te organizira najvažnije tržišno natjecanje u pokretanju u južnoj Europi. Od prvog startup natjecanja od međunarodnih je partnera podignuto više od milijun eura. U 2020., zahvaljujući pomoći lokalnih partnera, WMF je pokrenuo mrežu događaja diljem svijeta s ciljem povezivanja startup tvrtki s investitorima i ključnim dionicima.

PARTNERI

Zagrebačka startup manifestacija organizirana je u suradnji s dva glavna partnera: Talijanskom Hrvatskom gospodarskom komorom (CCIC) i ZICER-om. CCIC – THGK je nevladina udruga koja radi na razvoju i poboljšanju odnosa talijanskih i hrvatskih poduzetnika, te istovremeno nastoji potaknuti suradnju Između Italije i Hrvatske u gospodarskim i kulturnim pitanjima. ZICER je tvrtka u vlasništvu Grada Zagreba, osnovana s ciljem poticanja i promicanja poduzetništva, pružanja poduzetničkog obrazovanja i potpore privatnim poslovnim inicijativama, posebno u područjima razvoja i visokih tehnologija.

O EVENTU

Zagrebačka startup manifestacija otvorena je za sve startup tvrtke , sastavljene od pojedinaca ili timova, koje žele podijeliti svoje inovativne projekte ili ideje. Aplikacije su otvorene za bilo koju vrstu startupova, bez posebnog zahtjeva za razvojnu fazu ili proizvodnju. Sudionici mogu prisustvovati događaju kao investitori, posjetitelji ili kao kandidati za natjecanje. Sve startup tvrtke koja se prijavljuju kao kandidati, u Zagrebu bit će ocijenjene od strane stručne komisije, a 15 startupova bit će odabrano za Pitch tijekom manifestacije pred investitorima, organizatorima WMF festivala, predstavnicima THGK, FER -a i naravno, ZICER -a. Na kraju događanja, žiri će odabrati 3 pobjednika.

BENEFITI

Sva novoosnovana poduzeća koja prisustvuju događaju imat će slobodan ulaz u WMF2020 (lipanj 2020., Rimini, Italija). Prva 3 klasificirana, među 15 startupova odabranih u Zagrebu, imat će pristup sljedećim pogodnostima: 3. i 2. klasificirani: prilika za lift pitch u Italiji, tijekom WMF2020, u posebnoj konferencijskoj dvorani ispred najvažnijih europskih ulagača. 1. klasificirani: besplatan izložbeni štand površine 6m2 u području sajma inovacija WMF2020 i priliku za lift pitch u Italiji, tijekom WMF2020 u posebnoj konferencijskoj dvorani ispred najvažnijih europskih ulagača. Prvi klasificirani također može biti izabran među 6 finalista koji će se prezentirati na Mainstage tijekom festivala, čime konkuriraju za financijske nagrade, koje su u ukupnoj vrijednosti od milijun eura (na temelju 2019.).

Sve informacije, modul za prijavu, kao i timeline programa možete naći na linku: https://www.webmarketingfestival.com/zagreb-startup-event/